Marko Björs ihastutti kokkolalaiset ratsukot

June 4, 2018

 Kesäkuun ensimmäisenä viikonloppuna kokkolalaisille ratsukoille oli tarjolla laadukasta ja monipuolista valmentautumista, kun Kokkolan ratsastajat ry järjesti ratsastuksen tehoviikonlopun Isojärven uusitulla kisakentällä 31.5.-3.6. Torstaina hiottiin kouluratoja Susanna Kuparin valmennuksessa, hypättiin Kari Nevalan tarkan silmän alla ja kuunneltiin Anki Mannströmin antoisaa luentoa pelkojen voittamisesta ja henkisestä valmentautumisesta kilpailusuorituksiin. Perjantaina jatkettiin Kari Nevalan valmennuksia.

Lauantaina valmennusviikonloppu huipentui Marko Björsin vierailuun. Markon valmennuksiin osallistui yhdeksän erilaista ratsukkoa, joista jokainen sai maajoukkuevalmentajalta tuhdit eväät sekä kotiharjoitteluun että tulevaan kisakauteen. Sunnuntaina sovellettiin Susannan ja Markon oppeja 1-tason kouluratsastuskilpailuissa.

Suurkiitos osallistujille, valmennusviikonloppua sponsoroinneille yrityksille, yleisölle sekä erityisesti ahkeralle talkoojoukolle! Jälleen kerran saimme kokea, miten yhteen hiileen puhaltamalla saadaan aikaan hyväntuulinen tapahtuma, joka edistää ratsastusurheilua alueellamme ja tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden kehittää meidän kaikkien yhteistä harrastusta.

Please reload

Our Recent Posts

Please reload

Archive

Please reload

Tags

Please reload

 

©2020 BY KOKKOLAN RATSASTAJAT - GAMLAKARLEBY RYTTARE RY. PROUDLY CREATED WITH WIX.COM.