Haemme tallimestaria Isojärvelle

February 11, 2020

 

Kokkolan Ratsastajat ry on vuonna 1963 perustettu aktiivinen ratsastusseura, jonka ylläpitämällä tallilla Kokkolan Isojärvellä asustaa n. 20 hevosta/ponia. Alueella on kolme (3) ratsastuskenttää ja maneesi.

 

Kokkolan Ratsastajat tarjoaa palvelusopimukseen perustuvaa työtä tallimestarille/tallityöntekijälle 1.4.2020 alkaen. Palveluntuottajan tehtäviin kuuluu huolehtia hevosten aamuruokinnasta, ulosviennistä ja päiväruokinnasta arkisin. Palveluntuottaja vastaa maneesin ja kenttien huollosta sekä traktoritöistä. Palveluntuottajalla on mahdollisuus lisäpalvelujen (mm. karsinansiivous, kengitys, täysihoito) myymiseen vuokralaisille sekä ratsastuskoulutoimintaan/tuntien pitoon sovitusti. Oman hevosen tuominen tallille on mahdollista.

 

Edellytämme hakijoilta ennen kaikkea hyviä hevosmiestaitoja sekä joustavuutta tallin vaihteleviin olosuhteisiin. Vastuullisuus ja oma-aloitteisuus ovat ehdottoman tärkeitä työn ollessa itsenäistä. Arvostamme alan koulutusta, mutta myös riittävä kokemus alalta katsotaan hyväksyttäväksi.

 

Lähetä hakemuksesi 29.2.2020 mennessä osoitteeseen info@kokkolanratsastajat.fi, josta voi tarvittaessa kysyä myös lisätietoja työhön liittyen.

 

Please reload

Our Recent Posts

October 21, 2020

Please reload

Archive

Please reload

Tags

Please reload

 

©2020 BY KOKKOLAN RATSASTAJAT - GAMLAKARLEBY RYTTARE RY. PROUDLY CREATED WITH WIX.COM.