top of page

Kokkola 400 -juhlakilpailut ratsastettiin helteisessä säässä


SRL 100 vuotta -juhlaluokan voitti Kokkolan Ratsastajien Elin Björndahl-Lassi hevosellaan Legend Sunshine. Palkintoja olivat jakamassa kilpailunjohtaja Sanni Hanhisalo, SRL:n varapuheenjohtaja Marjukka Manninen sekä tuomari Anna-Leena Laakso. Kuva: Veijo Lyytikäinen

Kouluratsastuksen kansalliset Kokkola 400 vuotta –juhlakilpailut ratsastettiin viikonloppuna ennätyksellisessä helteessä. Kokkola 400 -juhlaluokan pääpalkinnon 400 euroa nappasi Korsholms Sportryttaren Sophia Backlund-Malakouti hevosellaan Pippi. Kokkolan Ratsastajien Elin Björndahl-Lassi ratsasti voittoon Suomen Ratsastajainliiton 100-vuotisjuhlaluokassa sekä Helppo B-luokassa hevosellaan Legend Sunshine. Viikonlopun aikana ratkottiin myös Pohjanmaan henkilökohtaiset aluemestaruudet. Yhteensä kisaviikonloppuna nähtiin 179 starttia.

Juhlakilpailut jatkuvat ensi viikonloppuna esteratsastuksen merkeissä.

Lauantaina ratkotaan Pohjanmaan alueen joukkuemestaruus, ja sunnuntaina Kokkola 400 -juhlaluokassa on jälleen 400 euroa tarjolla voittajalle. Nähdään viikonloppuna!

Kokkola 400 -juhlaluokan voittoon ratsasti Korsholms Sportryttaren Sophia Baclund-Malakouti hevosellaan Pippi. Kuva: Veijo Lyytikäinen

bottom of page