top of page

Pidetään ääntä!

Lajien välinen kilpailu näkyvyydestä, arvostuksesta ja yhteiskunnan tuesta kiristyy jatkuvasti. Olemalla ratsastusseuran jäsen annat äänesi hevosurheilulle - kerrot, että juuri hevosurheilu on tässä kilpailussa varteenotettava tekijä. Mitä enemmän seuralla on jäseniä ja harrastajia, sitä paremmat mahdollisuudet meillä on vaikuttaa yhteiskunnalliseen päätöksentekoon ja lajin toimintaedellytyksien kehittämiseen. Valitettavan pieni osa julkisista varoista ohjautuu tänä päivänä ratsastusurheilun kehittämiseen. Lähes kaikki infra rakennetaan yksityisin varoin, mikä johtaa kohtuuttomiin kustannuksiin yksittäisen harrastajan osalta. Jos haluamme, että yhteiskunta tulevaisuudessa osallistuu ratsastusurheilun kehittämiseen ja tukemiseen, on meidän jokaisen lajin harrastajan velvollisuus antaa äänemme lajillemme. Tarvitsemme mukaamme kaikenikäiset ja kokoiset lajin harrastajat, olet sitten kilparatsastaja, puskaratsastaja, harrastelija, vikeltäjä, lännenratsastaja tai tähtiratsastaja - kaikkien äänellä on merkitystä! On aika innostua ja innostaa. Se ei ole vaikeaa, kun on kyseessä harrastus, jonka ydin kumpuaa yhteydestä ainutlaatuiseen luontokappaleeseen ja joka fyysisen kuntoilun ohella edistää myös henkistä hyvinvointia. Harrastus, joka yhdistää eri-ikäiset ja luo yhteenkuuluvuutta hyvinkin erilaisten ihmisten kesken. Laji, jonka parissa voi kehittää ja kehittyä - koko loppuelämän ajan. Haastankin tänä vuonna kaikki lajin harrastajat antamaan äänensä ratsastusurheilulle. Innostukaa ja innostakaa muita. Otetaan mallia naapurimaamme hevoskansasta, joka yhteisöllisyydellään toistamiseen nosti Pederin Jerringpriset-voittajaksi. Vain yhdessä saamme äänemme kuuluviin! #makesomenoise Sabina Storbacka puheenjohtaja, Kokkolan ratsastajat ry

bottom of page