top of page

Kokkolan ratsastajat ry valittu Kannustajat-seuraksi

Kokkolan ratsastajat ry on jälleen valittu Osuuskauppa KPO:n Kannustajat-seuraksi! Toimintaan valitaan aina vuodeksi kerrallaan, joten myös te jotka vuonna 2017 kävitte liittymässä Kannustajaksi Omalla S-kanavalla, tehkää se nyt uudestaan tälle vuodelle!

Näin ilmoittaudut Kannustajaksi • Pääjäsen kirjautuu Omalle S-kanavalle osoitteessa http://www.s-kanava.fi. Ensimmäisellä kerralla kirjautuessasi tarvitset verkkopankkitunnukset, joilla rekisteröidyt käyttäjäksi. Kätevästi Omalle S-kanavalle pääset myös suoraan S-Pankin verkkopankin kautta. (Pääjäsen on taloudessa se, jonka nimellä asiakasomistajaposti, mm. Yhteishyvä-lehti saapuu, mutta koko perheen ostot huomioidaan. Varmista siis, että kaikilla perheenjäsenilläsi on oma S-Etukortti!) • Klikkaa vihreästä palkista auki Oma S-kanava ja sieltä Osallistu ja vaikuta -kohdasta Kannustajat. • Valitse avautuvasta listasta Kokkolan ratsastajat ja klikkaa "päivitä tiedot" -painiketta alhaalla.

Oman seuran tukeminen on nyt todella helppoa! Mitä enemmän kerrytämme Bonusta, sitä enemmän seurallemme maksetaan tukea. Jos et vielä ole asiakasomistaja, voit käydä liittymässä esimerkiksi Prisma Kokkolassa S-Pankin palvelupisteellä. Huomaathan, että kannustaminen ei edellytä Kokkolan ratsastajien jäsenyyttä! Kuka tahansa Osuuskauppa KPO:n asiakasomistaja voi liittyä seuramme Kannustajaksi Omalla S-kanavalla. Vinkkaa siis myös sukulaisille ja ystäville! Kannustaminen ei myöskään vähennä sinulle maksettavaa Bonusta, vaan ostojemme perusteella määräytyy seuran tukisumma.

Jos tarvitset apua Kannustajaksi ilmoittautumisessa, ota yhteyttä seuramme jäsensihteeriin Saila Mäkinen p. 050 525 3646 tai jasensihteeri@kokkolanratsastajat.fi.

bottom of page