Kaksi mestaruusmitalia Kokkolan ratsastajille

October 10, 2018


Kokkolan ratsastajien Nea Mehtälä ja Louen Turkka voittivat suomenhevosten Pohjanmaan aluemestaruuskultaa esteratsastuksessa Seinäjoella 16.9.2018. Lämpimät onnittelut ja kiitokset hienosta edustamisesta!

Kokkolan ratsastajien Wilma Leminen ja Klockas Innishannon voittivat ponien Pohjanmaan aluemestaruushopeaa kouluratsastuksessa kotikisoissa Kokkolassa 8.9.2018. Tämä oli ratsukon viimeinen esiintyminen yhdessä, sillä Wilma siirtyy tämän kauden jälkeen hevosiin. Kokkolan ratsastajat onnittelee ratsukkoa ja kiittää seuramme ansiokkaasta edustamisesta monen vuoden ajan!

 

 

 

Please reload

Our Recent Posts

October 21, 2020

Please reload

Archive

Please reload

Tags

Please reload

 

©2020 BY KOKKOLAN RATSASTAJAT - GAMLAKARLEBY RYTTARE RY. PROUDLY CREATED WITH WIX.COM.