top of page

2-tason kouluratsastuskisat Isojärvellä 16.6.2019

Tervetuloa Kokkolan ratsastajat ry:n järjestämiin 2-tason kouluratsastuskilpailuihin Isojärven kisakentälle sunnuntaina 16.6.2019 klo 9.00 alkaen. Kilpailuissa ratsastetaan Suora Pohjanmaan suomenhevoscupin kolmas osakilpailu. Kilpailuissa ratsastetaan myös 1-tasolla luokka 1. heC E.B. Special, josta on Kipassa erillinen kutsu. Luokka 1; Helppo C E.B. Special avoin kaikille, max 40 osallistujaa Luokka 2; Helppo B K.N Special SuoRa suomenhevoscup 3. osakilpailu avoin 3-5-tasolla starttaamattomille suomenhevosille Luokka 3; Helppo B:3 2019 avoin kaikille, max 40 osallistujaa Luokka 4; Helppo A:4 2019 avoin kaikille, max 40 osallistujaa Luokka 5; Vaativa B:1 2009 avoin kaikille Erityismääräykset: 1. Ilmoittautumiset Kipan kautta lauantaihin 8.6.2019 mennessä. 2. Jälki-ilmoittautumisia ei oteta vastaan. 3. Kilpailukanslia avautuu klo 8.00. Kanslian puhelinnumero kilpailuiden aikana on 040 8524488. 4. Lähdön peruutukset tulee tehdä Kipassa ilmoittautumisajan sisällä, jolloin kaikki maksut palautetaan. Ilmoittautumisajan jälkeen peruutukset sähköpostilla sanni.hanhisalo@gmail.com viimeistään keskiviikkona 12.6. klo 12:00, jolloin palautetaan lähtömaksu. Tämän jälkeen perutuista tai peruuttamattomista lähdöistä ei palauteta maksuja. 5. SuoRa Pohjanmaa Suomenhevoscupiin osallistuvan ratsukon on ilmoittauduttava cupiin ennen osallistumista ensimmäiseen cup-luokkaansa ko. kilpailun ilmoittautumisajan puitteissa. Cupiin ilmoittaudutaan Maija-Riikka Pellikalle sähköpostilla pellikka.maija@gmail.com. SH-cupin säännöt löytyvät osoitteesta https://www.ratsastus.fi/site/assets/files/2479/ksii_pohjanmaa_2019_paivitetty_4_3.pdf 6. Hevosten tulee olla rokotettuja SRL:n rokotussääntöjen mukaisesti. Rokotustodistus on oltava mukana ja esitettävä pyydettäessä. 7. Palkintojenjakoon kutsutaan kuusi ensimmäistä sijoittunutta. Palkintojenjakoon saavutaan ratsain. Muut sijoittuneet voivat noutaa ruusukkeet kilpailukansliasta. Lunastamattomia palkintoja ei lähetetä. Palkintojenjaosta voi jäädä pois pätevästä syystä vain tuomariston luvalla 8. Kilpailut ratsastetaan kahdella radalla Isojärven hiekka-kivituhka pohjaisella kisakentällä, koko n. 50mx80m. Verryttely viereisellä verryttelykentällä, koko n. 40mx50m. Kisakenttä sijaitsee hieman tallialueen ulkopuolella, n. 400m kävelymatkan päässä tallin pihasta. 9. Hevostrailereiden ja -autojen, sekä henkilöautojen parkkeeraus Isojärven tallin pihaan. 10. Kilpailujenjohtaja Sanni Hanhisalo. Pj-tuomari Marjukka Mannninen, turvallisuuspäällikkö Anu Seppänen, stewardi Heli Lampimäki. 11. Kilpailupaikalla toimii hyvin varustettu kanttiini. Maksuvälineenä käy myös kortti. 12. Karsinapaikkoja saatavilla vain muutamia. Varaukset mielellään ilmoittautumisajan sisällä numerosta 044 9702928 /Elina Lindholm 13. Järjestäjä pidättää oikeudet muutoksiin.

bottom of page