top of page

2-tason esteratsastuskilpailut Isojärvellä 13.7.2019

Tervetuloa Kokkolan Ratsastajat ry:n järjestämiin 2-tason esteratsastuskilpailuihin Isojärven kisakentälle lauantaina 13.07.2019 klo 10.00 alkaen. Kilpailu aloitetaan 1-tason luokalla 70 cm. 1-tason luokkaan on Kipassa erillinen kutsu. Kisoissa ratsastetaan Hööks pikkucupin sekä KPEDU Perho isocupin 4. osakilpailut.

Luokka 1 Prix de Renta

70cm arv. 367.4 (A0/A2) Avoin kaikille

Luokka 2 Prix de Hevari

80cm arv. 367.4 (A0/A2) Avoin kaikille

Luokka 3 Prix de Puuilo

90cm arv. 367.1 (A2/A2) Avoin kaikille

Luokka 4

100cm arv. 367.1 (A2/A2) Avoin kaikille Luokassa ratsastetaan Hööks pikkucupin 4. osakilpailu

Luokka 5 Prix de Keski-Pohjanmaan Eristys

110cm arv. 367.1 (A2/A2) Avoin kaikille Luokassa ratsastetaan KPEDU Perho isocupin 4. osakilpailu

Luokka 6 Prix de Palapeli.com

120cm arv. A.2.0 Avoin kaikille

Erityismääräykset:

1. Ilmoittautumiset Kipan kautta 6.7.2019 mennessä. 2. Jälki-ilmoittautuminen ja luokan vaihtaminen on mahdollista sähköpostilla tiina.kyngas@gmail.com tai kilpailupäivänä kansliassa viimeistään tunti ennen luokan alkua. Jälki-ilmoittautumisista ja ilmoittautumisajan päättymisen jälkeisistä luokan vaihdoista peritään jälki-ilmoittautumismaksu. 3. Kilpailukanslia avautuu klo 9.00. Kanslian puhelinnumero kilpailuiden aikana on 046 525 4432. 4. Lähdön peruutukset tulee tehdä Kipassa ilmoittautumisajan sisällä, jolloin kaikki maksut palautetaan. Ilmoittautumisajan jälkeen peruutukset sähköpostilla tiina.kyngas@gmail.com viimeistään 24 tuntia ennen kilpailuiden alkua, jolloin palautetaan lähtömaksu. Tämän jälkeen perutuista tai peruuttamattomista lähdöistä peritään kaikki kilpailumaksut sääntöjen mukaisesti. 5. Alue-cupin säännöt osoitteessa: https://www.ratsastus.fi/site/assets/files/2479/ksii_pohjanmaa_2019_paivitetty_4_3.pdf Alue-cup -osakilpailuihin voi osallistua, kun ratsastajan seura on maksanut cup-maksun ilmoittautumisajan puitteissa. Lisäksi ratsukon on ilmoittauduttava alue-cupiin sähköpostilla pellikka.maija@gmail.com kilpailun ilmoittautumisajan puitteissa. 6. Palkintojenjakoon kutsutaan kuusi ensimmäistä sijoittunutta. Palkintojenjakoon saavutaan ratsain. Muut sijoittuneet voivat noutaa palkinnot kilpailukansliasta. Lunastamattomia palkintoja ei lähetetä. Palkintojenjaosta voi jäädä pois pätevästä syystä vain tuomariston luvalla. 7. Hevosten tulee olla rokotettuja SRL:n rokotussääntöjen mukaisesti. Rokotustodistus on oltava mukana ja esitettävä pyydettäessä. 8. Kilpailut ratsastetaan Isojärven uudistetulla, hiekka-kivituhka pohjaisella kisakentällä, koko n. 50mx80m. Verryttely viereisellä verryttelykentällä, koko n. 40mx50m. Kisakenttä sijaitsee hieman tallialueen ulkopuolella, n. 400m kävelymatkan päässä tallin pihasta. 9. Hevostrailereiden ja -autojen, sekä henkilöautojen parkkeeraus Isojärven tallin pihaan. Kilpailujenjohtaja Tiina Kyngäs, puh. 046 525 4432. Pj-tuomari Johanna Rasmus, ratamestari Antti Jurvanen, turvallisuuspäällikkö Anu Seppänen, stewardi Heli Lampimäki. 10. Kilpailupaikalla toimii hyvin varustettu kanttiini. Maksuvälineenä käy myös kortti. 11. Karsinapaikkoja saatavilla vain muutamia. Tiedustelut ja varaukset mielellään ilmoittautumisajan sisällä numerosta 044 9702928 /Elina Lindholm. 12. Järjestäjä pidättää oikeudet muutoksiin.

bottom of page