top of page

Haemme tallimestaria Isojärvelle


Kokkolan Ratsastajat ry on vuonna 1963 perustettu aktiivinen ratsastusseura, jonka ylläpitämällä tallilla Kokkolan Isojärvellä asustaa n. 20 hevosta/ponia. Alueella on kolme (3) ratsastuskenttää ja maneesi.

Kokkolan Ratsastajat tarjoaa palvelusopimukseen perustuvaa työtä tallimestarille/tallityöntekijälle 1.4.2020 alkaen. Palveluntuottajan tehtäviin kuuluu huolehtia hevosten aamuruokinnasta, ulosviennistä ja päiväruokinnasta arkisin. Palveluntuottaja vastaa maneesin ja kenttien huollosta sekä traktoritöistä. Palveluntuottajalla on mahdollisuus lisäpalvelujen (mm. karsinansiivous, kengitys, täysihoito) myymiseen vuokralaisille sekä ratsastuskoulutoimintaan/tuntien pitoon sovitusti. Oman hevosen tuominen tallille on mahdollista.

Edellytämme hakijoilta ennen kaikkea hyviä hevosmiestaitoja sekä joustavuutta tallin vaihteleviin olosuhteisiin. Vastuullisuus ja oma-aloitteisuus ovat ehdottoman tärkeitä työn ollessa itsenäistä. Arvostamme alan koulutusta, mutta myös riittävä kokemus alalta katsotaan hyväksyttäväksi.

Lähetä hakemuksesi 29.2.2020 mennessä osoitteeseen info@kokkolanratsastajat.fi, josta voi tarvittaessa kysyä myös lisätietoja työhön liittyen.

bottom of page