Varotoimenpiteet koronaviruksen vuoksi

March 16, 2020

Kokkolan Ratsastajat ry on seurannut koronavirustilannetta ja viranomaisten sekä SRL:n suosituksia aiheeseen liittyen. SRL:n suositusten mukaisesti K-GR peruu seuraavat tapahtumat viruksen leviämisen ehkäisemiseksi:

 

21.3. Keppihevoskilpailut
21.-22.3. Hevostarvikekirppis
22.3. Harjoituskoulukilpailut
29.3. Nuorten ilta

 

Korvaavia tapahtumia pyritään järjestämään tilanteen rauhoituttua. Valmennusten osalta tilannetta seurataan ja niistä tiedotetaan erikseen.

 

Pyydämme huomioimaan viranomaisten yleiset ohjeet myös Isojärven tallilla asioidessa. Riskiryhmien suojelemiseksi ethän tule sairaana tallille, ratsastustunneille tai valmennuksiin, ja vältäthän kaikkea muutakin asiointia tallilla, jos et tunne itseäsi terveeksi. Myös ylimääräisten vierailijoiden kutsuminen talleihin on toistaiseksi kielletty.

 

Kiitos yhteistyöstä ja ymmärryksestä!

Please reload

Our Recent Posts

Please reload

Archive

Please reload

Tags

Please reload

 

©2020 BY KOKKOLAN RATSASTAJAT - GAMLAKARLEBY RYTTARE RY. PROUDLY CREATED WITH WIX.COM.