top of page

Varotoimenpiteet koronaviruksen vuoksi

Kokkolan Ratsastajat ry on seurannut koronavirustilannetta ja viranomaisten sekä SRL:n suosituksia aiheeseen liittyen. SRL:n suositusten mukaisesti K-GR peruu seuraavat tapahtumat viruksen leviämisen ehkäisemiseksi:

21.3. Keppihevoskilpailut 21.-22.3. Hevostarvikekirppis 22.3. Harjoituskoulukilpailut 29.3. Nuorten ilta

Korvaavia tapahtumia pyritään järjestämään tilanteen rauhoituttua. Valmennusten osalta tilannetta seurataan ja niistä tiedotetaan erikseen.

Pyydämme huomioimaan viranomaisten yleiset ohjeet myös Isojärven tallilla asioidessa. Riskiryhmien suojelemiseksi ethän tule sairaana tallille, ratsastustunneille tai valmennuksiin, ja vältäthän kaikkea muutakin asiointia tallilla, jos et tunne itseäsi terveeksi. Myös ylimääräisten vierailijoiden kutsuminen talleihin on toistaiseksi kielletty.

Kiitos yhteistyöstä ja ymmärryksestä!

bottom of page