top of page

Ohjeita valmennuksiin osallistuville ja maneesinkäyttäjille

Tiedoksi valmennuksiin osallistuville sekä muille maneesinkäyttäjille:

- Valmennukset pyritään järjestämään normaalisti. Koronariskin vuoksi valmennukset toteutetaan toistaiseksi pienryhmissä, max. 3 ratsukkoa kerrallaan, välttäen lähikontakteja. - Pese kädet huolellisesti ennen valmennukseen tuloa ja pidä käsineet kädessä koko ajan. - Jokaisella ratsukolla saa olla korkeintaan yksi henkilö mukana avustajana. - Valmennukset toteutetaan toistaiseksi ilman yleisöä. - Maneesissa saa olla max. 10 henkilöä kerrallaan. Muista turvaväli 2 m. - Estekalustoa, lannankeräysvälineitä yms. käsitellään vain käsineet kädessä. - Valmennusmaksut suoritetaan valmentajasta riippuen seuran tai valmentajan tilille/ePassilla tms., ei käteismaksua. Sovi tästä valmentajasi kanssa. - Tilannetta ja ohjeistuksia päivitetään tarpeen mukaan.

Lisäksi toimitaan yleisten, viranomaisten antamien ohjeiden mukaan. Yski/aivasta hihaan. Mikäli sinulla tai mukana tulevalla henkilöllä on pienintäkään flunssan oiretta, peruthan ystävällisesti osallistumisesi ja jääthän kotiin matalalla kynnyksellä.

Kannetaan yhdessä vastuu ja pidetään toisistamme huolta, jotta voimme jatkossakin toimia harrastuksemme parissa!

bottom of page