Kokkola 400 -juhlakilpailut ratsastettiin helteisessä säässä

August 12, 2020

Kouluratsastuksen kansalliset Kokkola 400 vuotta –juhlakilpailut ratsastettiin viikonloppuna ennätyksellisessä helteessä. Kokkola 400 -juhlaluokan pääpalkinnon 400 euroa nappasi Korsholms Sportryttaren Sophia Backlund-Malakouti hevosellaan Pippi. Kokkolan Ratsastajien Elin Björndahl-Lassi ratsasti voittoon Suomen Ratsastajainliiton 100-vuotisjuhlaluokassa sekä Helppo B-luokassa hevosellaan Legend Sunshine. Viikonlopun aikana ratkottiin myös Pohjanmaan henkilökohtaiset aluemestaruudet. Yhteensä kisaviikonloppuna nähtiin 179 starttia.

 

Juhlakilpailut jatkuvat ensi viikonloppuna esteratsastuksen merkeissä.

Lauantaina ratkotaan Pohjanmaan alueen joukkuemestaruus, ja sunnuntaina Kokkola 400 -juhlaluokassa on jälleen 400 euroa tarjolla voittajalle. Nähdään viikonloppuna!
 

 

 

 

Please reload

Our Recent Posts

October 21, 2020

Please reload

Archive

Please reload

Tags

Please reload

 

©2020 BY KOKKOLAN RATSASTAJAT - GAMLAKARLEBY RYTTARE RY. PROUDLY CREATED WITH WIX.COM.