Kokkolan Ratsastajat tuplamestariksi

September 10, 2020

 

Kokkolan Ratsastajat ry on voittanut Pohjanmaan alueen joukkuemestaruuskultaa sekä kouluratsastuksessa että esteillä. Esteratsastuksen mestaruuskulta voitettiin kotiyleisön edessä Kokkola 400 vuotta -juhlakilpailuissa 15.8. Mestaruusjoukkueessa ratsastivat Jonna Hietala - Csaba, Marie Granö - Warkant, Tara Pulkkinen - Klockas Nevada sekä Emma Hyyppä - Lakritsikinuski.

 

Kouluratsastuksen joukkuealuemestaruus ratkottiin Uudessakaarlepyyssä 5.9. Kokkolan Ratsastajien mestaruusjoukkueessa ratsastivat Monica Björndahl - Remington Steele, Elin Björndahl-Lassi - Romanesque P sekä Hanna Harjupatana - My Marmelade. K-GR oli kisoissa mukana jopa kahden joukkueen voimin. Toisessa joukkueessa ratsastivat Jenna Kastren, Emma Hyyppä ja Iiris Sorvisto.

 

Kokkolan Ratsastajat onnittelee kultamitalisteja ja kiittää ansiokkaasta seuran edustamisesta sekä voittajia että muita mestaruuksiin osallistuneita ratsukoita!

 

 

 

Please reload

Our Recent Posts

October 21, 2020

Please reload

Archive

Please reload

Tags

Please reload

 

©2020 BY KOKKOLAN RATSASTAJAT - GAMLAKARLEBY RYTTARE RY. PROUDLY CREATED WITH WIX.COM.