top of page

Ville Vaurio yhteistyöhön Kokkolan Ratsastajien kanssa


Kokkolan Ratsastajat ry pilotoi etävalmennuksia syystalvella 2020-21 osana Opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittamaa hanketta Yksilöurheilusta joukkuelajiksi. Hankkeen tavoitteena on tarjota jäsenille mahdollisuus harrastaa hevosten parissa riippumatta iästä, elämäntilanteesta tai tulotasosta. Osana hanketta pilotoidaan etävalmennukset, joissa hyödynnetään Pixion Move n’ See -järjestelmää valmentautumiskustannusten kohtuullistamiseksi. Tavoitteena on ottaa hankkeen myötä etävalmennukset pysyväksi osaksi Kokkolan Ratsastajien valmennustarjontaa.

Valmentajaksi etävalmennuskokeiluun on valittu ammattivalmentaja, kansainvälisen GP-tason kouluratsastaja Ville Vaurio. Ville on ollut useamman vuoden töissä Saksassa Henri Ruosteella, ja hänet on valittu Suomen Ratsastajainliiton Vuoden valmentajaksi 2019.

Etävalmennusten pilotointi koostuu yhdestä lähipäivästä ja viidestä etäpäivästä. Lähipäivä järjestetään keskiviikkona 28.10. klo 13-22. Etävalmennuspäivät ovat 24.11., 15.12., 12.1., 16.2. ja 16.3. Lähipäivänä Ville valmentaa ratsukoita Isojärven maneesissa. Etäpäivinä valmennus järjestetään Pixion välityksellä: ratsukko ratsastaa Isojärven maneesissa, ja Ville valmentaa Pixion välityksellä kotisohvaltaan Vantaalta.

Pilottihankkeeseen mahtuu mukaan 10 Kokkolan Ratsastajat ry:n edustusratsukkoa, jotka sitoutuvat osallistumaan kuhunkin valmennuspäivään. Näille ratsukoille seura kustantaa 20 € jokaisen valmennuspäivän hinnasta. Hinnasto hankkeeseen osallistuville:

lähipäivä: 40 € / 30 min yksityistunti

40 € / 45 min kahden ratsukon ryhmässä

etäpäivät: 25 € / 30 min yksityistunti

45 € / 45 min yksityistunti

Jos tilaa jää, lähipäivän 28.10. valmennuksiin voidaan ottaa osallistujia myös hankkeen ulkopuolelta (etusija Kokkolan Ratsastajien edustusjäsenillä/jäsenillä). Tällöin valmennusten hinnat ovat 60 € / 30 min yksityistunti ja 60 € / 45 min kahden ratsukon ryhmässä. Valmennuksiin ovat tervetulleita kaikentasoiset ratsukot.

Ilmoittautuminen alkaa maanantaina 5.10.2020 ja päättyy 23.10.2020. Sitovat ilmoittautumiset WhatsAppilla Malin Nikulalle p. 050 372 8308. Etusijalla valmennuksiin ovat Kokkolan Ratsastajien edustusratsukot (1 paikka/ratsastaja), tämän jälkeen muut jäsenet ja lopuksi muut ratsukot.

Tervetuloa valmentautumaan!

bottom of page