top of page

Syyskokouksen satoa

Kokkolan Ratsastajat ry:n syyskokous pidettiin Isojärven tilalla Saluunassa torstaina 24.11.2022. Paikalle saapui suuri joukko seuratoiminnasta kiinnostuneita jäseniä, suurin mies- ja naismuistiin. Vilkas puheensorina täytti Saluunan pitkästä aikaa, kun päästiin monen vuoden jälkeen kokoontumaan paikan päällä ja tapaamaan seurakavereita syyskokouksen merkeissä. Kiitos kaikille paikalla olijoille ja etäyhteyden kautta osallistuneille!


Syyskokouksessa palkittiin Saila Mäkinen vuoden seuralaisena, Pia Lamberg vuoden valmentautujana sekä Leila Kangasvieri vuoden talkoolaisena. Lisäksi annettiin tunnustus vuonna 2022 kilpailuissa menestyneille jäsenille: Jenna Kastrén (esteratsastuksen seuramestaruus 70 cm) ja Taika Toikkanen (esteratsastuksen seuramestaruus 95 cm), Tara Pulkkinen (kouluratsastuksen seuramestaruus heB) ja Monica Björndahl (kouluratsastuksen seuramestaruus heA), Marie Granö (esteratsastuksen senioreiden hallimestaruushopea sekä aluerankingin voitto 2021), Henna Pyykkönen (kenttäratsastuksen junioreiden ja senioreiden yhdistetty aluemestaruushopea) sekä Elin Björndahl-Lassi (kouluratsastuksen senioreiden aluemestaruushopea)


Kokouksessa valittiin uusi puheenjohtaja sekä johtokunnan jäsenet erovuoroisten tilalle. Puheenjohtajaksi valittiin Riikka Laine ja uusiksi johtokunnan jäseniksi Anne Pyysalo ja Kati Raivio. Johtokunnassa jatkavat Amanda Harmaala, Elina Hautala, Maria Paananen ja Linda Rytioja. Varajäseniksi valittiin Henna Pyykkönen ja Susanna Laine. Onnea uudelle johtokunnalle ja suuri kiitos kuluneesta kahdesta vuodesta kautensa päättäville puheenjohtajalle Elina Lindholmille sekä johtokunnan jäsenille Katja Pulkkiselle ja Henna Pyykköselle!


Syyskokouksessa päätettiin jäsenmaksun suuruudesta vuodelle 2023. Jäsenistö päätti pitää seuran jäsenmaksun ennallaan:

  • Juniorijäsen 10 €

  • Juniori perhejäsen 15 €

  • Seniorijäsen 20 €

  • Seniori perhejäsen 15 €

  • Kaksoisjäsenyys 20 €

  • Kannatusjäsen 15 €

Lisäksi kokouksessa hyväksyttiin vuoden 2022 toimintasuunnitelma ja talousarvio, päätettiin johtokunnan jäsenten ja muiden toimihenkilöiden palkkioista sekä valittiin toiminnantarkastajat vuodelle 2023 (Hanna Renlund ja Katja Pulkkinen, varamiehet Wiivi Röning ja Elina Lindholm).


Kuvassa syyskokouksen palkitut (puuttuu Pia Lamberg) sekä Kokkolan Ratsastajien tuleva sukupolvi!Comments


bottom of page