top of page

Ville Vaurion etävalmennukset jatkuvat!


Ville Vaurion etävalmennuspilotti jatkuu osana Yksilöurheilusta joukkuelajiksi -hanketta, ja nyt on aika ilmoittautua mukaan! Etävalmennuksia on pilotoitu onnistuneesti maneesissa talvikaudella 2020-21, ja nyt on ulkovalmennusten vuoro.


Etävalmennusten pilotointi koostuu kahdesta lähipäivästä ja neljästä etäpäivästä seuraavasti:

28.7. lähipäivä

25.8. etäpäivä

29.9. etäpäivä

27.10. lähipäivä

24.11. etäpäivä

joulukuun etäpäivä (pvm tarkentuu myöhemmin)


Lähipäivänä Ville valmentaa ratsukoita Isojärven maneesissa tai Salden kentällä. Etäpäivinä valmennus järjestetään Pixion välityksellä: ratsukko ratsastaa Isojärven uudistetulla Salden kentällä (säävaraus), ja Ville valmentaa Pixion välityksellä kotisohvaltaan Östersundomista.


Pilottihankkeeseen mahtuu mukaan 10 Kokkolan Ratsastajat ry:n edustusratsukkoa, jotka sitoutuvat osallistumaan kuhunkin valmennuspäivään. Näille ratsukoille seura kustantaa 20 € jokaisen valmennuspäivän hinnasta. Etusijalla pilottihankkeen 2. vaiheeseen ovat ratsukot, jotka ovat osallistuneet hankkeen 1. vaiheen kaikkiin valmennustilaisuuksiin; tämän jälkeen Kokkolan Ratsastajien edustusratsukot (1 paikka/ratsastaja); K-GR-kaksoisjäset; muut ratsukot. Ilmoittautujat sitoutuvat myös opettelemaan Pixion käytön ja osallistumaan valmennustilaisuuksien järjestämiseen ja Pixion valvontaan.


Hankkeeseen otetaan lisäksi 5 varapaikkaa. Varasijalla oleva ratsukko saa osallistua lähipäiviin hankehinnalla. Jos etäpäivinä joku varsinaisista ratsukoista jää pois hevosen tai ratsastajan sairastumisen vuoksi, hänen tilalleen otetaan varasijalla oleva ratsukko ilmoittautumisjärjestyksessä.


Hinnasto hankkeeseen osallistuville:

lähipäivä: 40 € 30 min yksityistunti

40 € 45 min kahden ratsukon ryhmässä


etäpäivät: 25 € 30 min yksityistunti

45 € 45 min yksityistunti


Lähipäivän 28.7. valmennuksiin voidaan ottaa osallistujia myös hankkeen ulkopuolelta, jos tilaa jää (etusija Kokkolan Ratsastajien edustusjäsenillä/jäsenillä). Tällöin valmennusten hinnat ovat 60 € / 30 min yksityistunti ja 60 € / 45 min kahden ratsukon ryhmässä.


Ilmoittautuminen alkaa maanantaina 21.6.2021 ja päättyy 21.7.2021. Sitovat ilmoittautumiset WhatsAppilla Elina Lindholmille p. 044 970 2928.


Tervetuloa valmentautumaan!Comments


bottom of page